Agenda

Rond onze onderzoeken organiseren we regelmatig evenementen. Of maken we deel uit van de evenementen van anderen. Weten waar je ons tegenkomt? Je leest het hieronder in onze agenda.

30 mei 2024
Leesclub: Inspiratiesessie met Jenny Slatman over haar boek “Nieuwe Lichamelijkheid”

In het prikkelende boek Nieuwe Lichamelijkheid pleit Jenny Slatman voor een fundamenteel andere blik op gezondheid, ziekte, beperkingen en sociale uitsluiting. Tijdens deze inspiratiesessie vertelt Jenny meer en gaan wij in gesprek over de concepten in haar boek. Meld je nu aan of loop binnen.

07 juni 2024
Big Data in Biology Education Symposium

Samen creëren we de volgende generatie onderzoekers die zijn uitgerust met geavanceerde vaardigheden op het gebied van big data en technologie. Deskundigen en studenten delen tijdens dit symposium ervaringen en standpunten over het investeren in ‘dry-lab’-vaardigheden.

12 juni 2024
Inspiratiemiddag: Positieve Gezondheid in het hbo

Voor professionals in het hbo onderwijs, bijvoorbeeld docenten, decanen, HR-professionals, is er woensdagmiddag 12 juni een inspiratiemiddag die dieper ingaat op Positieve Gezondheid. Kom meer te weten over het toepassen van Positieve Gezondheid in je curriculum, in studentenbegeleiding, maar ook in je medewerkersbeleid. Meld je hier aan.

14 oktober 2024
Inspiratiemiddag: Simulatieleren in zorgonderwijs – StimulanZ

Het StimulanZ-project organiseert jaarlijks een informatief event waarbij praktijk, onderzoek en beleid centraal staan. Tijdens deze inspiratiedag komen we samen om te informeren, te inspireren, kennis uit te wisselen en te verbinden rondom het thema simulatieleren in het zorgonderwijs. Meld je hier aan.

11 november 2024
Symposium: Health Literacy Beyond Borders

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.