Estelle Becht

Estelle Becht is als kenniskringlid betrokken bij het lectoraat Jeugd, Gezin & Samenleving.

Ze is hoofdinstructeur praktijkonderwijs bij GET-lab, een van de projecten van het lectoraat. Estelle: “Ik kom uit een onderwijsfamilie en twijfelde voordat ik fysiotherapie ging doen tussen social work en fysiotherapie. Ik vind het mooi dat deze vakgebieden hier nu samenkomen.”

Loopbaan

Na de opleiding fysiotherapie te hebben afgerond, ging Estelle direct aan de slag in de eerstelijns praktijk. Vervolgens pakte ze een studie manuele therapie op. “Op deze wijze heb ik me weten te profileren als een allround fysio- en manueel therapeute. Ik hou van afwisseling en hierdoor heb ik veel verschillende facetten binnen de fysiotherapie gezien, zoals neurologie, longrevalidatie, sportfysiotherapie, bedrijfsfysiotherapie, kinderfysiotherapie en manuele therapie.”

Estelle ontwikkelde een interesse in zorg en welzijn in de breedte, vooral voor innovatie in de sector. Vandaar dat ze momenteel de studie Innovatie in Zorg en Welzijn volgt.

Onderzoek

Ze voerde afgelopen tijd verschillende kleine onderzoeken uit, zoals een literatuuronderzoek, een kwalitatief onderzoek en een CAT (Critically Appraised Topic).

Functie
Onderzoeker
LinkedIn
Projecten
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.