Simone Janssen

Simone is junior onderzoeker bij Centre of Expertise Perspectief in Gezondheid en aangesloten bij lectoraat Gelijke Kansen op Gezonde Keuzes.

Loopbaan

Simone rondde haar bachelor ‘Psychobiologie’ aan de Universiteit van Amsterdam af en haar Master ‘Management, policy analysis and entrepreneurship in health and life sciences’ aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Daarna werkte ze 2,5 jaar bij Zorgverzekeraar CZ op de afdeling Zorginkoop GGZ.

Expertise

Als junior onderzoeker bij Avans Hogeschool heeft Simone een focus op publieke gezondheid en preventie, met name de thema’s mentaal welzijn en positieve gezondheid voeren daarin de boventoon. Daarnaast is het voor haar van belang dat het onderzoek samen mét de doelgroep gedaan wordt.

Onderzoek

Als onderzoeker werk(te) Simone onder andere aan de onderzoeken ‘Mentaal welbevinden en veerkracht tijdens een pandemie: co-creëren met studenten’, ‘Gemeenten samen gezond’ en ‘Bewegen tijdens en na corona’. Met deze onderzoeken willen we, onder andere, achterhalen wat voor mensen belangrijk is in hun (ervaren) gezondheid en wat hen hierin (de)motiveert om te handelen naar hun behoeften.

Functie
Junior Onderzoeker Gelijke Kansen op Gezonde Keuzes
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.