Vronie Mastenbroek

Vronie Mastenbroek is onderzoeker bij het lectoraat Gelijke Kansen op Gezonde Keuzes.

Loopbaan

Van oorsprong is Vronie social worker. Aansluitend heeft zij sociologie gestudeerd in Rotterdam. Binnen deze studie heeft zij zich gespecialiseerd in de richting arbeid, organisatie en management. Ze is geïnteresseerd in de invloed van organisaties op het leven van mensen.

In haar loopbaan heeft Vronie ervaring opgedaan binnen het sociaal domein en het hoger onderwijs. Zij vervulde verschillende rollen en heeft taken uitgevoerd in relatie tot het verbeteren van de kwaliteit van leven. Vervolgens richtte zij zich op het welzijn van mensen vanuit een breder perspectief. Ze volgde nog een korte opleiding binnen de voedingsleer.

Expertise

Vronie heeft expertise op het gebied van welzijn en onderwijs. In opdracht van welzijnsinstellingen of gemeentes voerde zij diverse onderzoeken uit, gericht op het vergroten van het welzijn van mensen binnen diverse buurten en wijken. Daarnaast heeft ze onderzoek gedaan naar werkdruk en werkstress onder docenten binnen het hoger onderwijs. Vanuit haar rol als docent heeft ze studenten begeleid tijdens hun afstudeerproces.

Functie
Docent-Onderzoeker Gelijke Kansen op Gezonde Keuzes
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.