Liliane van Suijlen

Liliane van Suijlen is onderzoeker bij het lectoraat Gelijke Kansen op Gezonde Keuzes van Centre of Expertise Perspectief in Gezondheid. 

Loopbaan

Liliane is opgeleid als bedrijfskundige en heeft een lange ervaring in de Retail (Food en Non-Food) opgedaan voordat ze via het geven van gastcolleges in contact kwam met het onderwijs. Bij de opleiding Ondernemerschap & Retail Management heeft ze de duale opleiding opgestart en is medeverantwoordelijk geweest voor de curriculumbouw en het omzetten naar modulair onderwijs.

Praktijkgericht onderzoek doen binnen de lectoraten Brede Welvaart en Nieuw Ondernemerschap (Sociale Ondernemingen en Placemaking) en recentelijk bij Gelijke Kansen op Gezonde Keuzes gericht op het gezonder maken van de voedselketen en daarbij nadrukkelijk de rol van de foodretail als uitgangspunt nemend.

Expertise

Door haar jarenlange ervaring in de retail en de koppeling met het duale onderwijs heeft Liliane een uitgebreid netwerk in de voedselketen. Ondernemerschap en strategisch denken is haar met de paplepel ingegoten en komt goed van pas bij het duiden van belangrijke ontwikkelingen in retail en onderwijs. Handelend onderzoeken met de nadruk op sociale en ecologische waarden, naast de financiële waarden is wat centraal staat.

Onderzoek samen met studenten naar Sociale Ondernemingen, Placemaking en de rol van de Openbare ruimte als sociale verbinder, hebben mede als lesstof hun weg gevonden binnen de opleiding Ondernemerschap & Retail Management.

Functie
Onderzoeker Gelijke Kansen op Gezonde Keuzes
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.