Maartje Vermeer

Maartje Vermeer is kenniskringlid bij het lectoraat Jeugd, Gezin & Samenleving.

Sinds juni 2019 is Maartje instructeur praktijkonderwijs bij het GET-lab in Breda. Zij houdt zich bezig met de verbinding tussen het onderwijs en het werkveld en het ontdekken, uitproberen en onderzoeken van nieuwe, sociale en zorgtechnologie. In het GET-lab ervaren zorgverleners hoe je technologie op een waardevolle manier inzet in de zorg.

Loopbaan

Bij haar opleiding Social Work ontdekte Maartje dat ze oplossingsgericht werkt met oog voor de ander. Het boeit haar waarom mensen handelen zoals ze handelen, dus vraagt ze graag door. Van nature is ze een harde werker en ondernemend ingesteld. Ze denkt niet in belemmeringen en problemen, maar in kansen en mogelijkheden. Bij de minor Active Ageing raakte Maartje enthousiast over sociale innovaties. Nu is ze al 2 jaar werkzaam binnen het GET-lab en is ze docent bij de opleiding Social Work. Daarnaast is ze de afgelopen 2 jaar kenniskringlid geweest bij het lectoraat Active Ageing. Maartje start in januari in deeltijd met de Master Management & Innovatie in Maatschappelijke Organisaties.

Project

Maartje heeft gedurende haar studie kennis gemaakt met verschillende zorginstellingen en doelgroepen. Nu begeleidt ze een leergemeenschap bij NAC Maatschappelijk, is ze betrokken bij de Inspiratiebus en werkt ze met veel plezier 3 dagen in het GET-lab en 2 dagen als docent bij de opleiding Social Work.

Functie
Docent-Onderzoeker
LinkedIn
Projecten
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.