Ria van Ooijen

Ria van Ooijen werkt als docent bij de opleiding Communication & Multimedia Design (CMD) van Avans Hogeschool in Breda. Ook is ze vice-voorzitter van de Examencommissie Creatie & Communicatie. In augustus 2023 sluit Ria zich aan als onderzoeker bij het lectoraat Gelijke Kansen op Gezonde Keuzes van het Centre of Expertise Perspectief in Gezondheid.

Loopbaan

Na een hbo-opleiding in toerisme bij NHTV (nu bekend als BUAS) behaalde Ria haar master Communicatiewetenschappen, in de richting nieuwe media en cultuur aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hoewel ze altijd droomde van een baan in het toerisme, bleek haar echte fascinatie te liggen bij nieuwe media, digitale communicatie, kunst en cultuur.

Binnen Avans was ze medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van de opleiding CMD. Ze heeft hier inmiddels verschillende onderwijs- en coördinatierollen gehad. Ook ontwikkelde ze meerdere curricula.

Expertise

Haar expertise ligt bij het verzorgen en ontwikkelen van CMD-onderwijs op het gebied van design research, social design, (empathisch) gebruikersonderzoek, media en interactiestrategie. Ook heeft ze ervaring met het coachen van studenten binnen alle jaren van hun studie.

Functie
Docent-Onderzoeker Gelijke Kansen op Gezonde Keuzes
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.