Evy van Gestel

Evy is werkzaam als junior onderzoeker bij het lectoraat Citizen Engaged Science van Centre of Expertise Perspectief in Gezondheid.

Loopbaan

Evy heeft in Maastricht de bachelor Gezondheidswetenschappen en de master Health Education and Promotion afgerond. Daarna is ze ruim 2 jaar werkzaam geweest op verschillende projecten bij de vakgroep Gezondheidsbevordering van de Universiteit in Maastricht. Zo heeft ze meegewerkt aan het evaluatieonderzoek naar het nationale Gezonde School programma, het project ‘Zet Slapen op 1!’ dat onderzoek doet naar slaap bij kinderen 0-2 jaar oud, en deed ze implementatieonderzoek naar drie interventies gericht op gezonde voeding bij kwetsbare groepen.

 

Expertise

Evy heeft met name ervaring in gezondheidsonderzoek met preventieve focus op verschillende leefstijlthema’s. In deze onderzoeken is veel samengewerkt met de praktijk om op die manier de maatschappelijk relevantie vraagstukken te beantwoorden. In het lectoraat Citizen Engaged Science doen we onderzoek naar hoe we burgers beter kunnen betrekken bij de verschillende fases van onderzoek doen zodat we deze methodologische uitkomsten zowel binnen als buiten het Centre of Expertise en Avans Hogeschool kunnen verspreiden.

Functie
Onderzoeker Citizen Engaged Science
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.