Laila Konijn

Laila Konijn is werkzaam als projectmedewerker en onderzoeker bij Centre of Expertise Perspectief in Gezondheid. Ze denkt mee over onder andere de programmaopzet van het SPRONG Programma Gezonde Leefomgevingen en ondersteunt diverse projectleiders binnen het Centre of Expertise met hun onderzoeksproces en neemt administratieve taken van hen over. Ook voert Laila zelf onderzoek uit bij het project Gemeenten Samen Gezond.

Loopbaan

Van origine is Laila afgestudeerd als maatschappelijk werker en heeft ze een master afgerond in Social Policy & Public Health. Voordat Laila bij het Centre of Expertise aan de slag ging heeft ze gewerkt als beleidsadviseur Sociaal Domein (met name Jeugd & Onderwijs) bij diverse gemeenten en heeft ze een tijd binnen de GGZ gewerkt als sociotherapeut. In haar vrije tijd geeft Laila workshops en trainingen aan jongeren over mentale gezondheid en heeft ze een langere periode voor een lokaal online muziekplatform gewerkt als (journalistiek) schrijver.

Interesse

Momenteel is Laila breed georiënteerd én geïnspireerd. Haar interesse zit hem dan met name in identiteit en de daarbij horende aspecten zoals religie, bepaalde diagnoses zoals autisme, gedrag/het maken van keuzes, culturele aspecten, seksualiteit. Maar ook in mentaal welzijn, inclusiviteit en diversiteit.

Functie
Projectmedewerker & Onderzoeker
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.