Palliatieve zorg bij psychiatrische problematiek

Mensen met complexe psychiatrische problematiek hebben een verkorte levensverwachting en ontvangen vaak geen of ontoereikende palliatieve zorg. In dit project onderzoeken we de implementatie van richtlijnen palliatieve zorg in de ambulante geestelijke gezondheidszorg, langdurige ggz en verslavingszorg.

Een Betekenisvol Leven

Het project, een betekenisvol leven, is ontworpen op basis van vragen uit de praktijk. Deze vragen richten zich op de zingevingszorg voor mensen in de langdurige palliatieve zorg, dit is de op kwaliteit van leven gerichte zorg voor mensen die niet lang meer zullen leven.

StimulanZ

StimulanZ zet in op een sterke grensoverstijgende samenwerking tussen onderwijsinstellingen om, via hybride leeromgevingen, de verbinding tussen onderwijs en noden vanuit de zorg-arbeidsmarkt te versterken.

Music Moves

De ontwikkeling van een behandeladvies voor het gebruik van muziek in het verbeteren van de loopkwaliteit bij chronische CVA-patiënten in de eerstelijns fysiotherapiepraktijk.

SmartScan

Het doel van het project is het ontwikkelen van SmartScan: voor een digitale meting van de voet, waardoor een gipsafdruk niet meer nodig is.

Inzet Artificial Intelligence in orthopedische schoentechnologie

Onderzoek naar de inzet van Artificial Intelligence (AI) in de orthopedische (schoen)technologie, met als doel een betere inzet van orthopedische orthesen.
12 september 2023

Lectoraat Data Science & ICT start onderzoek naar inzet AI in orthopedische (schoen)technologie

Het lectoraat Data Science & ICT van Centre of Expertise Perspectief in Gezondheid en Fontys Paramedische Hogeschool onderzoeken met behulp van Artificial Intelligence (AI) orthopedische (schoen)technologie voor betere toepassing van hulpmiddelen.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.